Ons team

Dit zijn wij

Kindertijd is in 2006 opgericht door Isabel. Na veel liefde, aandacht en zorg voor de kinderen hebben Marlies en Inthe het stokje over mogen nemen. Wij zullen Kindertijd op dezelfde, vertrouwde manier voortzetten.

Ons team bestaat uit vier vaste pedagogisch medewerksters. Wij werken met vaste leidsters op vaste dagen zodat de kinderen altijd een bekend gezicht op de groep hebben. Een gevoel van vertrouwen, veiligheid en bekendheid met de leidsters staat bij ons hoog in het vaandel.

 

 

homepage-slider-appel-1
image0 (1)

Inthe

Ieder kind is uniek en ontdekt en leert dan ook op unieke wijze. Met ervaring in het onderwijs vind ik het dan ook bijzonder en mooi om onderdeel te mogen zijn in de ontwikkeling van kinderen.

Ik ben erg graag buiten en ik vind het buiten zijn dan ook een belangrijk onderdeel van de dag. De kinderen genieten van de natuur en voelen de zon, wind en regen op hun huid. We spelen samen en genieten van al het moois om ons heen.

Het is voor mij belangrijk om bewust om te gaan met onze wereld. We proberen dan ook op een duurzame en verantwoorde manier met materialen en voedsel om te gaan.

Samen met mijn man en drie kinderen vormen we een fijn gezin. We hebben de afgelopen jaren met een warm en vertrouwd gevoel onze eigen kinderen bij Kindertijd gebracht. Deze fijne plek willen we graag behouden!

Marlies

Ik heb mijn eigen kinderen met liefde en vertrouwen naar Kindertijd gebracht en wil graag dat andere ouders dat ook kunnen blijven doen.

Ik vind het leuk om kinderen in hun spel te volgen, te zien wat ze ontdekken en hier in mee te gaan.

En ook even ontspannen met de kinderen een boekje lezen en daarmee ook weer even tot rust te komen of juist de wereld op een andere manier verkennen.

Kinderen groeien op liefde en aandacht, op gezien worden. Elk klein mensje verdient het om te worden wie hij of zij is. Hier wil ik met Kindertijd graag aan bijdragen.

IMG-20201213-WA0007
PHOTO-2022-11-03-12-19-31

Britt

Van het werken met kinderen word ik blij en krijg ik energie.
Ik vind het super gezellig om met elkaar te kletsen, liedjes te zingen en boekjes te lezen.
De werkwijze van Kindertijd spreekt mij erg aan en de manier hoe we met de kinderen omgaan past bij mij.
Ik vind het fijn om een veilige, gezellige en gestructureerde omgeving te creëren waarin kinderen zich gehoord, gezien en begrepen voelen. Ik probeer van elke dag een feestje te maken!
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en ga ik er graag op uit met vrienden.
Graag tot ziens bij Kindertijd!

Anne

Hoi ik ben Anne en werk al vanaf 2009 bij Kindertijd. Het leukst vind ik het om met kinderen te knutselen en gezellig te kroelen.

In mijn vrije tijd bak ik graag taarten, cupcakes, koekjes en andere lekkere dingen. Vrienden en familie weten mij altijd te vinden om iets moois te maken voor een verjaardag of bijzonder feestje. Verder ben ik gek op verre reizen en vooral Amerika

Anne
kdv-ingrig

Ingrid

Het ene moment fijn kroelen en flesjes geven op de bank en het andere moment handen in de verf en rennen in het park. Geen dag is hetzelfde met de kindjes en dat is waarom ik al meer dan 20 jaar het werken met kinderen zo leuk vind. Een veilige en gezellige sfeer creëren voor de kinderen vind ik belangrijk en er samen elke dag weer een feestje van maken!

Zelf ben ik mama van Jim (2012) en ga ik graag op reis naar verre landen.

Tot ziens bij Kindertijd!

Merel

Ondanks dat bijna iedereen in mijn familie met kinderen werkt, en tegen mij zeiden dat dat ook echt iets voor mij zou zijn, heb ik eerst een mode-opleiding gedaan. Toen ik klaar was met die opleiding kwam ik erachter dat ze toch wel gelijk hadden!

Ik ben de opleiding gaan doen en per 1 januari 2022 bij Kindertijd gaan werken en heb hier geen moment spijt van gehad!

Voor mij is de dag geslaagd wanneer kinderen een leuke en fijne dag hebben gehad waar ze lekker hebben kunnen spelen!

PHOTO-2022-03-10-12-04-33
2

Oudercommissie

Van links naar rechts: Suzanne, Hanneke, Hanne en Annemieke 

Suzanne Alweer twee jaar zijn Michiel en ik trotse ouders van Logan, die elke dinsdag bij Kindertijd te  vinden is. 

Hanneke Mijn naam is Hanneke, getrouwd met Jelle en samen hebben wij 3 zoons; Hidde, Jurre en Ben

Hanne Ik ben Hanne, samen met Dave ouders van onze zoon Rens en dochter Ainoa.

Annemieke Mijn man, Yannick, en ik, hebben twee kinderen bij Kindertijd, Jinthe en Thirsa. 

Werken bij Kindertijd

Ben jij of ken je iemand met passie voor kinderen?  Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactformulier
154p15okf0alppf46i3np414cga621