Ons team

Dit zijn wij

Kindertijd is in 2006 opgericht door Isabel. Na veel liefde, aandacht en zorg voor de kinderen hebben Marlies en Inthe het stokje over mogen nemen. Wij zullen Kindertijd op dezelfde, vertrouwde manier voortzetten.

Ons team bestaat uit vier vaste pedagogisch medewerksters. Wij werken met vaste leidsters op vaste dagen zodat de kinderen altijd een bekend gezicht op de groep hebben. Een gevoel van vertrouwen, veiligheid en bekendheid met de leidsters staat bij ons hoog in het vaandel.

 

 

homepage-slider-appel-1
image0 (1)

Inthe

Ieder kind is uniek en ontdekt en leert dan ook op unieke wijze. Met 15 jaar ervaring in het onderwijs vind ik het dan ook bijzonder en mooi om onderdeel te mogen zijn in de ontwikkeling van kinderen. Momenteel ben ik werkzaam in het onderwijs en voor Kindertijd.

Ik ben erg graag buiten en ik vind het buiten zijn dan ook een belangrijk onderdeel van de dag. De kinderen genieten van de natuur en voelen de zon, wind en regen op hun huid. We spelen samen en genieten van al het moois om ons heen.

Het is voor mij belangrijk om bewust om te gaan met onze wereld. We proberen dan ook op een duurzame en verantwoorde manier met materialen en voedsel om te gaan.

Samen met mijn man en drie kinderen vormen we een fijn gezin. Onze jongste zoon zit zelf ook nog bij Kindertijd. We hebben de afgelopen jaren met een warm en vertrouwd gevoel onze kinderen bij Kindertijd gebracht. Deze fijne plek willen we graag behouden!

Marlies

Ik heb mijn eigen kinderen met liefde en vertrouwen naar Kindertijd gebracht en wil graag dat andere ouders dat ook kunnen blijven doen.

Ik vind het leuk om kinderen in hun spel te volgen, te zien wat ze ontdekken en hier in mee te gaan.

En ook even ontspannen met de kinderen een boekje lezen en daarmee ook weer even tot rust te komen of juist de wereld op een andere manier verkennen.

Kinderen groeien op liefde en aandacht, op gezien worden. Elk klein mensje verdient het om te worden wie hij of zij is. Hier wil ik met Kindertijd graag aan bijdragen.

IMG-20201213-WA0007
IMG_20210319_055209

Liza

Mijn naam is Liza, en werk sinds 2012 met veel plezier bij Kindertijd. Ik voel mij er ontzettend thuis, dankzij de huiselijke groep, de gezellige sfeer en de kleinschaligheid zijn wij net een grote familie! Hierdoor kunnen de kinderen zich in een veilige omgeving in hun eigen tempo ontwikkelen, en dat vind ik erg belangrijk. In 2018 ben ik zelf mama geworden. Hierdoor krijg ik alle fases van nog dichterbij mee, en wat is dat toch bijzonder om mee te mogen maken! Ook mijn zoontje speelt met veel plezier een dag in de week bij zijn Kindertijd vriendjes en vriendinnetjes. Mijn favoriete moment op de groep is toch wel als alle kindjes 's middags weer uit bed komen. Met rode appelwangetjes en slaperige oogjes. Even tijd om te kroelen en rustig wakker worden, voordat de gezellige drukte weer toeslaat!

Tot ziens bij Kindertijd!

Arina

Opgroeiend in een grote familie, werd het al snel duidelijk dat ik blij werd van baby's en kleine kinderen om me heen. Ik was het liefst de hele dag bezig met verzorgen en samen spelen!
De liefde voor kinderen is altijd gebleven en zo is mijn hobby mijn beroep geworden en werk ik met veel passie en plezier al sinds 2010 bij Kinderdagverblijf Kindertijd!
Ik vind het bijzonder om een rol te mogen spelen in het leven en de ontwikkeling van de kinderen en hen te zien groeien.
Elk kind is uniek en zoals de spreuk zegt: "Een kind is als een stekje dat alles in zich heeft om uit te groeien tot een mooie stevige boom", wil ik daar graag een veilig en liefdevol klimaat voor bieden.
arina2
Anne

Anne

Hoi ik ben Anne en werk al vanaf 2009 bij Kindertijd. Het leukst vind ik het om met kinderen te knutselen en gezellig te kroelen.

In mijn vrije tijd bak ik graag taarten, cupcakes, koekjes en andere lekkere dingen. Vrienden en familie weten mij altijd te vinden om iets moois te maken voor een verjaardag of bijzonder feestje. Verder ben ik gek op verre reizen en vooral Amerika

Ingrid

Het ene moment fijn kroelen en flesjes geven op de bank en het andere moment handen in de verf en rennen in het park. Geen dag is hetzelfde met de kindjes en dat is waarom ik al meer dan 20 jaar het werken met kinderen zo leuk vind. Een veilige en gezellige sfeer creëren voor de kinderen vind ik belangrijk en er samen elke dag weer een feestje van maken!

Zelf ben ik mama van Jim (2012) en ga ik graag op reis naar verre landen.

Tot ziens bij Kindertijd!

kdv-ingrig
2

Oudercommissie

Van links naar rechts: Suzanne, Hanneke, Hanne en Annemieke 

Suzanne Alweer twee jaar zijn Michiel en ik trotse ouders van Logan, die elke dinsdag bij Kindertijd te  vinden is. Zelf werk ik als specialist natuurbescherming in Zeeland. In onze vrije tijd zijn we gek op (gezond)  koken, knutselen, tripjes maken en tuinieren. We zijn pas verhuisd naar Stadspolders en hebben nu een lekker groene tuin! Net als Kindertijd vinden wij buiten zijn en de natuur ontdekken erg leuk en belangrijk. 

Hanneke Mijn naam is Hanneke, getrouwd met Jelle en samen hebben wij 2 zoons; Hidde (3,5jr) en Jurre  (4mnd). We wonen met veel plezier aan de Reeweg Oost. Op maandag en dinsdag sta ik voor de klas. Lange tijd  heb ik groep 3 lesgegeven, maar na de zomervakantie switch ik naar groep 1/2. 

Een fijne boswandeling of een rondje fietsen/wandelen in de binnenstad, daar genieten wij van. Zeker als we  die op een terrasje af kunnen sluiten met een lekker drankje. 

Hanne Ik ben Hanne, samen met Dave ouders van onze zoon Rens (2 jaar) en we verwachten rond 1 november ons tweede kindje. Wat vindt Rens (en ook wij) het fijn bij Kindertijd! Graag ben ik dan ook als ouder actief betrokken bij deze fijne plek met de lieve ‘juffen’. 

Ik ben marketing & communicatiemanager en ik mijn vrije tijd lees ik graag over ouderschap en gezondheid. Als het even kan, pakken we de fiets en zijn we graag met elkaar buiten zoals op het strand, in het park of op de kinderboerderij. 

Annemieke Mijn man, Yannick, en ik, hebben twee kinderen bij Kindertijd, Steijn (zoals hij zelf zegt, bijna  3) en Jinthe (1). Twee jaar terug verhuisden wij vanuit Leiden naar Dordrecht en in nieuw Land van Valk hebben  wij het naar ons zin. Op maandag t/m donderdag, soms ook vrijdag, sta ik voor de klas, help ik puberende  basisschoolleerlingen op weg naar de middelbare school, ofwel ik sta voor groep 8. In onze vrije tijd zijn wij graag  te vinden op het strand, in een dierentuin, in de speeltuin of op de fiets. We gaan er graag op uit en we zijn ook  heel graag thuis.

Werken bij Kindertijd

Ben jij of ken je iemand met passie voor kinderen die ons team gaat uitbreiden neem contact met ons op.

Contactformulier
154p15okf0alppf46i3np414cga621