Ons team

lijstje

Dit zijn wij

Ons team bestaat uit vier vaste pedagogisch medewerksters. Wij werken met vaste leidsters op vaste dagen zodat de kinderen altijd een bekend gezicht op de groep hebben. Een gevoel van vertrouwen, veiligheid en bekendheid met de leidsters staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Isabel

Ik ben Isabel en in 2006 heb ik Kindertijd opgericht. Elke dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk en ben altijd weer blij als ik "mijn kindjes" met een fijn gevoel zie binnenkomen.

Ook aan het einde van de dag is er niets zo heerlijk als de ouders te kunnen vertellen wat hun kind allemaal gedaan heeft die dag. Na een knuffel en een zwaai ga ik weer naar huis naar mijn eigen kinderen.

Ik ben gek op wandelen en buiten zijn, ook met de kinderen van Kindertijd. Lekker ravotten in het gras, bloemetjes plukken, verstoppertje doen en stampen in de plassen.

Voor mij staat Kindertijd voor een plek waar kinderen naar hartelust kunnen spelen en zich kunnen ontwikkelen. Het is fijn om hier een rol in te kunnen spelen.

isabel
liza

Liza

Mijn naam is Liza, ik ben 28 jaar en werk sinds 2012 met veel plezier bij Kindertijd. Ik voel mij er ontzettend thuis, dankzij de huiselijke groep, de gezellige sfeer en de kleinschaligheid zijn wij net een grote familie! Hierdoor kunnen de kinderen zich in een veilige omgeving in hun eigen tempo ontwikkelen, en dat vind ik erg belangrijk.

Mijn favoriete moment op de groep is toch wel als alle kindjes 's middags weer uit bed komen. Met rode appelwangetjes en slaperige oogjes. Even tijd om te kroelen en rustig wakker worden, voordat de gezellige drukte weer toeslaat! (Niet alleen op de groep, maar ook in mijn vrije tijd houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Ik ben bijvoorbeeld begonnen met "handletteren", dat is een moderne wijze van kalligraferen. Wie weet zien jullie daar binnenkort op de groep iets van terug!)

Tot ziens bij Kindertijd!

Arina

Ik ben Arina van den Boogaard, opgegroeid in een grote familie en al snel was het duidelijk dat ik blij werd van het bezig zijn met kinderen en het liefst was ik de hele dag aan het knuffelen, flesjes geven en badderen.

Mijn liefde voor kinderen is altijd gebleven en zo is mijn hobby mijn beroep geworden en werk ik al jaren bij Kindertijd met veel passie en plezier!

Ik vind het steeds weer mooi om te zien hoe de kinderen ontwikkelen in de jaren dat ze bij ons op de groep zijn en hoe wij daarin ook een bijdrage kunnen leveren.

arina-foto-appeltjeskopie
arina

Anne

Hoi ik ben Anne en werk al vanaf 2009 bij Kindertijd. Het leukst vind ik het om met kinderen te knutselen en gezellig te kroelen.

In mijn vrije tijd bak ik graag taarten, cupcakes, koekjes en andere lekkere dingen. Vrienden en familie weten mij altijd te vinden om iets moois te maken voor een verjaardag of bijzonder feestje. Verder ben ik gek op verre reizen en vooral Amerika

Ingrid

Het ene moment fijn kroelen en flesjes geven op de bank en het andere moment handen in de verf en rennen in het park. Geen dag is hetzelfde met de kindjes en dat is waarom ik al meer dan 20 jaar het werken met kinderen zo leuk vind. Een veilige en gezellige sfeer creëren voor de kinderen vind ik belangrijk en er samen elke dag weer een feestje van maken!

Zelf ben ik mama van Jim (2012) en ga ik graag op reis naar verre landen.

Tot ziens bij Kindertijd!

kdv-ingrig
154p15okf0alppf46i3np414cga621

Werken bij Kindertijd

Ben jij of ken je iemand met passie voor kinderen die ons team gaat uitbreiden neem contact met ons op.

Contactformulier